004

Братя Пепеч ООД

Фирма Братя Пепеч ООД е на пазара на селскостопански продукти повече от 15 години. През 1993 г. официално е основана от г-н Хасан Муса като първоначално дружеството е наименовано ЕТ Пепеч. Днес, фирмата е Братя Пепеч ООД и се управлява от г-н Хасан Муса и неговите двама сина – Севен и Севилен. В самото начало дейността на компанията е изкупуване, почистване и търговия на тиквени семки и слънчогледови семки.

С повишеното търсене на българските продукти в световен мащаб, г-н Хасан Муса осъзнава необходимостта да построи фабрика със съвременни машини и оборудване и да увеличи продуктовата гама.

Фабриката на дружеството е построена през 2008г. Разположена е в село Поройно на площ от 15 520 кв. м.

Разширяването на клиентската мрежа обуславя необходимостта от изграждането на още по-модерна и капацитетна линия за почистване на семена, която става факт през лятото на 2015 г. Новата производствена линия, изградена със собствени средства, е с дължина 37 м. и е разположена в новопостроено хале с размер 2 330 кв.м.

004

Братя Пепеч ООД предлага както сурови семки и ядки, така и печени и пакетирани за крайния потребител. Фирмата е специализирана в предлагането на тиквено семе дамски нокът, черен слънчоглед, шарен слънчоглед, бял слънчоглед, орех в черупка. Тези продукти се реализират в страната и се изнасят главно за страни от Близкия Изток, Северна Америка, Европа и други. Братя Пепеч ООД също предлага други продукти като белен слънчоглед, кориандър, фъстъци, боб, миксове за птички.

Дружеството разполага с производствена линия за печене и пакетиране на семки и ядки в опаковки за крайния клиент. Фирмата разполага с 30 буса и развива собствена дистрибуция в България и съседните страни.

През последните години този семеен бизнес се разраства и Братя Пепеч ООД добива популярност в България и в чужбина, като става основен фактор в пазара със семена и ядки.

Ключовите фактори за успеха на дружеството са:

  • Отлично познаване на всички български продукти, които се отглеждат в региона на фирмата
  • Прецизен контрол на изкупуването на суровини
  • Съвременна фабрика с ефикасни и ефективни машини и оборудване
  • Стриктен контрол на калибриращите и почистващи процеси
  • Отлично разбиране на изискванията на клиентите
  • Гъвкави решения на нуждите на клиентите
  • Усилена работа на всички членове на семейството
  • Конкурентни цени и високо качество
  • Коректност и лоялност